GRATIS Cursus: 7 sleutels naar ontspannen ouderschap!

Het gedrag van je kind leren begrijpen…hoe doe je dat?

Herken je dit als ouder?
Je kind is zichzelf niet. Je eens zo vrolijke, lieve, gevoelige kind is veranderd in een eigenwijze, boze, niet luisterende lastpost. Wat je ook zegt of doet, het lijkt allemaal averechts te werken. Het kan ook zomaar zijn dat je kind stiller is dan normaal. Het onbevangen plezier dat je kind ooit had heeft plaatsgemaakt voor verdriet en onzekerheid.

Deze signalen kunnen spelen bij je kind:

  • boosheid, woedeaanvallen, angst, schaamte of verdriet
  • overprikkeling en van slag raken
  • druk en aanwezig gedrag of juist verlegen en teruggetrokken

Help, ik ben mijn kind kwijt!

Je doet je best met alles dat in je vermogen ligt om je kind te helpen. Meestal reageer je vanuit een impuls op je kind. En je kind doet precies hetzelfde! In de hectiek van alle dag is het verleidelijk vooral de dingen op te merken waar je last van hebt. Je raakt het contact met je kind steeds verder kwijt en je voelt je als ouder tekortschieten.

Word je er ook zo wanhopig van als je niet weet waar het gedrag van je kind op slaat?

Het kan anders. En ik wil je daarbij helpen. Door in verbinding te staan met je kind, écht contact te maken, kun je het gedrag van je kind leren begrijpen. Dat zorgt ervoor dat de band met je gezin versterkt wordt en je (weer) ontspannen kunt opvoeden!

Daarom heb ik voor jou een 7-delige online cursus samengesteld, helemaal GRATIS! In deze online cursus krijg je van mij de 7 belangrijkste handvatten aangereikt naar meer verbinding met je kind. Om je zo op weg te helpen naar ontspannen ouderschap.

Als moeder heb ik zelf moeten leren en ervaren wat werkt en vooral wat NIET werkt. Ik pas de sleutels zelf toe in de opvoeding van mijn eigen kinderen waardoor zij en ikzelf ontspannen en gelukkig in het leven staan. Ik leer nog iedere dag van mijn eigen kinderen én van de kinderen die ik ontmoet binnen innerkidz. Al hun waardevolle inzichten en mijn eigen ervaringen als moeder en als kindercoach zijn het waard om gedeeld te worden. Om zo weer andere gezinnen te inspireren om meer met elkaar in verbinding te staan.

Ervaar wat er leeft in je kind!

Zou jij je kind graag willen helpen op een manier die niet alleen voor je kind maar ook voor jezelf een grote verandering oplevert? Vele ouders gingen je voor en hebben ervaren wat deze handvatten kunnen betekenen voor het leven van hun kind en hun eigen leven.

Geef jezelf en je kind deze 7 sleutels cadeau. Schrijf je dus snel in voor de cursus en ga direct aan de slag met de eerste stappen op weg naar ontspannen ouderschap. Aarzel niet en start vandaag nog!

Gratis cursus