“Lieve Myra,
Wij hebben onze vrolijke, blije en energieke dochter weer terug dankzij jou! BEDANKT.

Na het lezen van de website dacht ik gelijk dit is waar ik naar op zoek ben voor Eva. Na het eerste gesprek was Eva gelijk helemaal enthousiast om de sessies te starten. Ze is alle sessies met plezier gegaan en met een rugzak vol prachtige persoonlijke groei er weer uit gekomen. Jij hebt Eva alle ruimte gegeven voor haar eigen ontdekkingstocht. Dit ondersteun jij door je eigen ‘zijn’ maar ook door mooie oefeningen die spelenderwijs veel inzicht geven. De oefeningen kan Eva op school en thuis makkelijk toepassen. Als ouders hebben we misschien wel net zoveel geleerd van de sessies. Probeer niet alles op te lossen voor je kind, de antwoorden zitten in je kind zelf! Geef ruimte en ben er dat is voldoende.
Bij de start van de sessies moest Eva aangeven op een schaal van 1 t/m 10 hoeveel last ze had van de dingen waaraan ze wilde werken. Ze gaf aan een 8. Al na een paar sessies zat ze op een 3 en bij de evaluatie zelfs een 1. Eva en wij ook hebben echt het gevoel dat dit een blijvende verandering is. Een top score die echt aan Myra te danken is.

Wij gunnen dit alle kindjes van de wereld (en volwassenen eigenlijk ook :-) )”

Ouders van Eva (Eva, 10 jaar)

“Het was heel leuk en fijn om bij Myra te zijn. Ze heeft me heel veel geleerd!!! Hoe ik mijn hoofd leeg moest maken. Dat ik mijn ogen dicht doe en dat jij mij een verhaal verteld hierdoor wordt mijn hoofd leeg en dit doe ik nu zelf ook.
Ik vond de dieren yoga, kuntsulun en het praten het leukst.”

Jonathan (9 jaar)

“Myra is fantastisch. Onze oudste zoon is zo gegroeid met haar hulp en ondersteuning. Spelenderwijs helpt ze kinderen zichzelf te ontdekken. Een topper! Ik zou graag zelf vroeger een ‘Myra’ gehad hebben!

Direct vanaf het intakegesprek hadden wij een goed gevoel. Myra komt direct heel zorgzaam, zacht, lief en heel kundig over. Onze zoon kampte met gevoelens die de overhand namen over zijn gedrag. Zijn emoties kon hij niet meer in bedwang houden, waardoor hij moe, huilerig, chagrijnig en down was. Dit terwijl hij altijd een lief en vrolijk kind was.

Door zijn hoog sensitiviteit wisten wij als ouders hier niet meer mee om te gaan. Al na 2 sessies zagen wij onze zoon opknappen en zich beter voelen. Hij genoot van de gesprekken met Myra en verheugde zich elke week op het uur met haar. Na 9 sessies sloot Myra de gesprekken met hem af.

Het was tijd om het zelf te gaan doen met de tools die hij gad geleerd. Het gaat fantastisch met hem. Hij is weer de lieve, vrolijke jongen. Maar nu een jongen die beter voor zichzelf opkomt en zijn emoties een plek kan geven. Myra we zijn je erg dankbaar voor de steun die je onze zoon hebt gegeven.

We hebben hem beloofd dat hij altijd naar je toe mag, wanneer hij aangeeft dit nodig te hebben.”

Ouders van Jonathan (Jonathan, 9 jaar)

“Ik vond het héél leuk!! Er waren hele leuke dingen om mee te spelen. Ik vind Myra heel lief!”

Janna, 5 jaar

“Al een tijdje waren we aan het kijken waar we met Steyn naartoe konden gaan om wat aan zijn zelfvertrouwen en woede-uitbarstingen te doen, althans om ermee om te leren gaan. Ook op school hebben we dit besproken. De leraar van Steyn tipte ons Myra. Een kindercoach die op school actief was en Steyn dus onder schooltijd kon zien. Het contact werd gelegd en al snel kon er gestart worden.

Vanaf de eerste kennismaking voelde het zeer vertrouwd. Steyn kon helemaal zichzelf zijn en voelde zich helemaal op zijn gemak. Wij, als ouders, werden op de hoogte gehouden van de sessies. Steyn werd alsmaar enthousiaster en ging graag naar Myra toe.
Myra heeft een werkboekje gemaakt en ook wensen van Steyn vervult. Echt geweldig hoe ze dit keer op keer aan heeft gepakt. Van een wenssteen schilderen tot aan het oplaten van een ballon voor zijn overleden opa.

Na een aantal sessies werd het tijd dat Steyn al het geleerde zelf in de praktijk ging leren oefenen / brengen. Steyn vond het erg jammer dat hij niet meer naar Myra hoefde. De houvast van de kindercoach voelde zo fijn voor hem.
Van Myra ontvingen wij een duidelijke eindrapportage en handvatten hoe we hem konden helpen.

Steyn vond het vooral fijn dat hij alles kon bespreken en helemaal zichzelf kon zijn.
En dat hij natuurlijk de spelletjes uit mocht zoeken die ze samen gingen doen.
Al met al een superervaring en zeker een aanrader!”

Ouders van Steyn (Steyn, 7 jaar)

“Ik vond het heel leuk om bij Myra te zijn. Het heeft mij heel goed geholpen. Door aap in mijn hoofd is het helemaal over gegaan.”

L. (6 jaar)

“Je luistert goed naar het kind en de ouders, helpt de hulpvraag scherp te stellen en werkt in stapjes toe naar een realistisch doel. Je bent betrokken en je voelt onze dochter goed aan. Wel denk ik dat bij ‘innerlijke verandering’ een opfristraject vaak nodig zal zijn. Theorie begrijpen en er daadwerkelijk naar handelen/leven zijn helaas niet hetzelfde. Ook het feit dat je maatwerk biedt i.p.v. ‘verplicht’ een bepaald aantal sessies is heel prettig.”

Ouders van Kyra (Kyra, 12 jaar)

“Het werken met Myra als kindercoach binnen de school is mij goed bevallen omdat de lijnen erg kort zijn. Je kunt makkelijk even overleggen, de coaching is daardoor transparanter. Het is niet alleen voor het kind goed maar ook voor mij als leerkracht, voor alle andere kinderen in de groep en het gezin. De kracht ligt in het verbindende. Het geeft vertrouwen dat we samen werken aan het individuele kind, groep, school en familie.

De kracht van Myra is dat zij instapt op het niveau van het kind, de leerkracht en de ouders. Je krijgt het gevoel dat je dezelfde ‘taal’ spreekt. Zij gaat ook in op behoeftes van mij t.o.v. het kind en samen kunnen we het ook concreet maken. Zij vertegenwoordigt het kind (naar mij als leerkracht) en het kind wordt hierdoor beter gezien. Myra geeft kinderen concrete ‘tools’ om verder te gaan in het (samen)leven.”

Paul, leerkracht groep 4

“Ik vond het erg leuk op de manier van Myra bezig te zijn en dat er naar je wordt geluisterd. En ik heb een heel belangrijk ding geleerd: wees jezelf & je kan er alleen maar op vooruit gaan.”

Kyra (12 jaar)

“We vonden het erg fijn om via de leerkracht benaderd te worden voor begeleiding van Milan. Het eerste contact verliep erg prettig en gaf ons het idee dat Milan geholpen kon worden. Wij konden aangeven waarbij Milan geholpen moest worden, maar ook zijn mening telde mee. Daar heb je goed naar geluisterd en ben je mee aan de slag gegaan.

De manier waarop je met hem om ging vond hij zelf prettig, dat vinden wij het belangrijkst. Ook de feedback achteraf werd door ons enorm gewaardeerd.

Al snel begonnen we bij Milan de eerste veranderingen te zien: de boosheid duurde minder lang en was zowel voor ons als voor hem minder belastend. Milan heeft veel geleerd tijdens jullie sessies.

Het eindgesprek met jou gaf ook een goed beeld van hoe het bij Milan werkt. We hebben de samenwerking met jou als erg prettig ervaren, we zouden het zo weer doen. Heel erg bedankt.”

Ouders van Milan (Milan, 8 jaar)

“Het is leuk, kindercoaching bij Myra! Het helpt je echt bij wat je wil leren! Ik ging naar Myra omdat ik vaak en snel boos werd. We hebben gekeken waar het door kwam, we hebben het er over gehad.

Ik krijg nu minder vaak ruzie, wordt minder snel boos op het voetbalveld. Ik vond het leuk bij Myra!”

F. (9 jaar)

“Wij zien een verandering bij F., hij reageert veel rustiger op situaties waar hij eerder boos over zou worden. Hij is zich ook bewust hiervan, het doet hem goed! Uit onze omgeving horen wij dat hij opener is geworden.

Hij zit gewoon veel beter in zijn vel! Het is geweldig om te zien hoe hij vooruit is gegaan in die paar sessies. Hij ging ook met plezier naar je toe.”

Ouders van F. (F., 9 jaar)

“We zijn zeer tevreden over de deskundigheid van jou en de door jou gebruikte werkvormen. Je helpt kinderen op een hele leuke manier, die perfect aansluit bij hun belevingswereld.

De sessies met jou waren voor Teun een feestje. Hij vond het erg leuk en leerde veel nuttige direct toepasbare dingen die een oplossing bieden bij een probleem/problematisch gedrag.
Dank je wel voor je hulp en de coaching voor Teun! We gaan nu de geleerde zaken toepassen. Wie weet komt er nog een tijd dat we jouw deskundige blik en goede coaching opnieuw even kunnen gebruiken. Je hoort dan weer van ons!”

Ouders van Teun (Teun, 6 jaar)

“Ik vond het superleuk bij jou dat ik nog wel een keer bij jou zou willen en Myra zei dat ze het ook superleuk met mij heeft gehad. En ik heb heeeeeel veel geleerd en het heeft supergoed gewerkt.”

Malte, 6 jaar

“Marley vond het elke keer weer fijn om bij je te komen. Het was dan even een uurtje haar wereld. Ze kwam altijd vrolijk en vol plannen bij je vandaan. Inspirerend!”

Moeder van Marley (Marley, 7 jaar)

“De spelletjes waren heel leuk. Ik vond het raar dat de ballon niet kapot ging toen ik erop ging zitten en toen ik erop stond ging hij eindelijk eens een keer kapot, weg verdrietjes.”

A., 6 jaar

“Ik vont erug leuk. Myra is heel liev”

Marley, 7 jaar

“Ik vind Myra heel erg lief, aardig, grappig. Ze is gewoon heel erg leuk. Ik vond het echt geweldig om bij innerkidz te zijn en heb er zooooooo veeeeel geleerd. Ik weet nu beter wie ik zelf ben. Meer rust in mijn hoofd. Ik ben ook minder snel boos. Ik kan nu beter omgaan met moeilijke dingen.
Liefs Eva”

Eva (10 jaar)

“We zijn heel blij met de hulp van Myra. Behalve dat wij bij de intake direct een goed gevoel hadden, had onze dochter dat bij de eerste sessie ook direct. Myra luistert goed, geeft ruimte zodat een kind zich snel op het gemak voelt. Onze dochter keek er altijd naar uit om te gaan: gevoel van veiligheid, begrip en ‘niets hoeven’.

We merken dat onze dochter zichzelf en haar reacties beter heeft leren begrijpen. Wij hebben veel geleerd over hoe zij denkt en wat zij voelt en vonden het bijzonder om te zien wat er allemaal in haar om gaat waar wij niet altijd makkelijk achter kwamen. We hebben handvatten en tips gekregen waardoor we onze dochter beter kunnen helpen.”

Ouders van Janna (Janna, 5 jaar)

“Ik vond het heel gezellig om met jou samen te werken. Het was heel leuk en ik heb veel geleerd van jou, ik kan me nu beter beheersen ik word nu niet meer zo snel en zo vaak boos.

Ik heb ook spelletjes gespeeld met jou en een van die spelletjes was kinderen kwaliteiten spel die is heel leuk en leerzaam.”

Justin (11 jaar)

“Ik heb Myra ervaren als een gemotiveerde en enthousiaste student in de kindercoach opleiding. Bij het begin van de opleiding viel mij al op haar bevlogenheid voor het vak van kindercoach.

Daarbij overtuigt zij je met haar visie over de inbedding van kindercoaching in de organisatie van basisscholen. In het contact met kinderen gaat zij liefdevol te werk en is zij in staat spelenderwijs het kind te laten ervaren hoe uniek en waardevol het is!”

Ellen Meier, Intervisiecoach BGL & partners, Meier Coaching

“Ik wilde meer zelfvertrouwen krijgen en leren voor mezelf opkomen. Ik heb geleerd dat ik van iets negatiefs iets positiefs kan maken. De spelletjes die me hielpen en het knutselen vond ik het leukst.

Ik vond het fijn dat ik alles kwijt kon bij Myra. En het heeft heel erg geholpen.”

Indira (10 jaar)

“Ik vond het afscheid heel leuk. Ik vond het leuk om samen de spelletjes te doen. En het allerleukste vond ik het spel dat ik heb bedacht. Wat ik minder leuk vond was dat ik de pauze heb gemist.

Wat mij het meest heeft geholpen was het sneeuwballetje en het stoplicht. ik had leuke dagen met jouw gehad. maar het was leuk toen we elkaar voor het eerst zagen. ik stopte omdat ik alles nu weet. toen we elkaar voor het eerst zagen herkende ik jouw.”

Milan (8 jaar)

“Wij zijn in contact gekomen met Myra omdat onze zoon problemen heeft om zijn boosheid te beheersen en om rouwverwerking van zijn opa.

Bij het eerste intakegesprek was er direct een klik en die vinden wij heel belangrijk. Wij hebben echt het gevoel gehad dat ze naar ons luisterde en geen vooroordelen had. Ze gaf niet alleen tips voor onze zoon, maar ook voor ons. Ze heeft ons en vooral onze zoon altijd serieus genomen. Ook had Myra altijd alle tijd voor ons en heeft ze altijd het welzijn van onze zoon voor ogen gehouden.

Met Justin had ze echt een vertrouwensband opgebouwd. Ze heeft ons enorm geholpen en vooral onze zoon, hij is een stuk rustiger en heeft meer begrip voor dingen gekregen.
Myra hartelijk dank voor al je hulp, vertrouwen en tijd. En ook je adviezen en raad, al vond ik ze niet altijd fijn om te horen.”

Moeder van Justin (Justin, 11 jaar)

“Het was er egt heel leuk”

Teun, 6 jaar

“Onze dochter vond het erg fijn bij Myra. Ze keek er elke week naar uit. Ze heeft alle dingen die ze met Myra geleerd en gemaakt heeft in haar eigen kastje opgeborgen om steeds te bekijken. We hebben onze dochter met een goed gevoel bij Myra haar traject laten doen. En voor onze dochter was het een soort ‘feestje’. ”

Ouders van A. (A., 6 jaar)

“Ik vond het heel leuk en ik sla en schop nooit meer. Het was heel leuk met leuke spelletjes enzo.”

Derk, 8 jaar