fbpx

Steun het goede doel en geniet van alle extra’s:

✔︎ volop ontwikkelingsmogelijkheden

✔︎ exclusieve evenementen en acties

✔︎ onbeperkte toegang tot alle content

✔︎ extra voordelig gezinsabonnement

✔︎ meer functionaliteiten in de app

Steun het goede doel en geniet van alle extra’s:

✔︎ volop ontwikkelingsmogelijkheden
✔︎ exclusieve evenementen en acties
✔︎ onbeperkte toegang tot alle content
✔︎ extra voordelig gezinsabonnement
✔︎ meer functionaliteiten in de app

Help ook de kwetsbare kinderen in Nederland

Je kunt de gratis app upgraden naar een innerkidz abonnement. Met jouw bijdrage steun je het goede doel zodat we nog meer kinderen een kans geven op geluk. Bovendien krijgt je kind dan superkracht. Door de uitgebreide opties om je unieke talenten nog meer te kunnen laten zien en succeservaringen extra te belonen, geven we kinderen het gevoel belangrijk te zijn. Direct gebruikmaken van alle extra’s? Kies innerkidz duo voor jou en je kind of innerkidz gezin voor meerdere kinderen met extra voordeel. Zo is jouw kind een echte innervip!

De extra functionaliteiten in de app zijn: reacties kunnen geven aan andere kinderen, 7 creaties per week insturen i.p.v. 2, oneindig chatten met innerkidz vriendjes, extra veel innercoinz verdienen, in de top 10 kunnen komen met de meeste likes, veel meer krachtdieren om uit te kiezen, chatten met Myra van innerkidz, elke maand je profiel wijzigen en steeds weer een nieuwe avatar kunnen kiezen.

Abonnementen innerkidz duo

Extra voordeel voor broertjes en zusjes

Kinderen die op hetzelfde adres wonen, kunnen voordelig gebruikmaken van innerkidz gezin. Ieder kind wordt gekoppeld aan je ouderaccount zodat je makkelijk kunt wisselen tussen de profielen. Zo heb je eenvoudig overal inzicht in de ontwikkeling van je kids!

Extra voordeel voor broertjes en zusjes

Kinderen die op hetzelfde adres wonen, kunnen voordelig gebruikmaken van innerkidz gezin. Ieder kind wordt gekoppeld aan je ouderaccount zodat je makkelijk kunt wisselen tussen de profielen. Zo heb je eenvoudig overal inzicht in de ontwikkeling van je kids!

Abonnementen innerkidz gezin

Heb je nog vragen? 

Klik hieronder op de vraag voor het antwoord. Of bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor welke leeftijd is innerkidz?

Het platform is zo opgebouwd dat kinderen vanaf 8 jaar er goed mee kunnen werken. Vanaf deze leeftijd kunnen kinderen voldoende zelf reflecteren op hun eigen gevoelens, gedachtes en gedragingen waardoor de opdrachten, oefeningen en tips goed te volgen zijn. Is je kind jonger en wilt hij graag aansluiten? Geen probleem! Houd er dan wel rekening mee dat er meer begeleiding nodig kan zijn bij de tools die we aanreiken. De maximale leeftijd binnen de app is 14 jaar.

Is innerkidz wel veilig?

Binnen innerkidz vinden wij veiligheid heel belangrijk. Innerkidz is vrij van advertenties en reclame en er is altijd toestemming nodig van jou als ouder voordat content van je kind wordt gedeeld op het platform. Via het ouderaccount kun je meekijken en volgen wat je kind doet. Ook de berichten die verstuurd en ontvangen worden via chat zijn daar in te zien. Iedere gebruiker van het platform wordt gevraagd zich te houden aan onze regels en weetjes die te vinden zijn in de app. We raden aan met je kind vooraf in gesprek te gaan om deze door te nemen zodat je kind begrijpt wat je wel en beter niet kunt delen via het platform. Zo is innerkidz een fijne en veilige plek voor iedereen.

Wat is het doel van innerkidz?

Binnen het ontwikkelplatform helpen wij kinderen groeien door ze in contact te brengen met hun eigen innerlijke wijsheid. Met ondersteuning en aanmoediging vanuit de omgeving willen we kinderen deze eigenheid laten ervaren en helpen inzetten. Door kinderen uit te dagen op verschillende niveaus, werken ze aan een stevig sociaal-emotioneel fundament. Onze aanpak is daarin coachend van aard, wat een krachtig middel is voor groei en verandering. Het contact met andere kinderen geeft extra steun en vertrouwen bij de uitdagingen die kinderen ervaren in hun ontwikkeling.

Hoe krijg ik toegang tot innerkidz?

Innerkidz kun je gratis downloaden via de Apple Store en Google Play Store op je mobiel, iPad of Android tablet. Wanneer je de innerkidz app hebt gedownload, kun je jou en je kind(eren) registreren. Per e-mail ontvang je de vervolgstappen om toegang te krijgen tot je ouderaccount en de gekoppelde kinderprofielen. Daarmee meld je jouw kind(eren) eenvoudig aan op het apparaat naar keuze. Zo kunnen jij en je kind snel en simpel gebruikmaken van innerkidz.

Waar kan ik een innerkidz abonnement bestellen?

Het aanvragen van een abonnement verloopt via de Stores. Dit gaat als volgt: download innerkidz gratis in de App Store of Google Play Store. Kies vervolgens je abonnement: innerkidz duo voor jou en je kind of innerkidz gezin voor 2-5 kinderen die op hetzelfde adres wonen. Met innerkidz gezin ben je extra voordelig uit! Heb je al een gratis account en wil je uitbreiden? Regel dan je upgrade eenvoudig via de innerkidz app bij ‘Account beheren’ in je ouderaccount. De abonnementen van innerkidz worden beheerd en gefactureerd door Apple en Google.

Hoe werken de abonnementen?

Je kunt kiezen of je per maand, halfjaar of jaar betaalt. Al deze abonnementen hebben een doorlopend lidmaatschap en worden beheerd en gefactureerd door Apple en Google. De betaling van het innerkidz halfjaar- en jaarabonnement wordt in één keer afgeschreven. Het maandabonnement wordt maandelijks verlengd en is daardoor ook maandelijks opzegbaar. Zorg ervoor dat je annuleringsverzoek minstens 24 uur voor de verlengdatum ontvangen is. Als je annulering gelukt is, dan ontvang je een bevestigingse-mail van Apple of Google.

Welke betaalmethoden zijn er?

Voor Android zijn de volgende betaalmethoden mogelijk: iDEAL, creditcard, betaalpas, PayPal, Google Play-saldo en cadeaukaarten. Bij sommige apparaten en abonnementen kun je aankopen laten factureren via jouw mobiele provider. Deelnemende providers in Nederland zijn: KPN, Tele2, T-Mobile en Vodafone.

Een betaalmethode toevoegen aan je Android-telefoon of -tablet:
  1. Open de Google Play Store-app.
  2. Tik op Menu. Betaalmethoden.
  3. Selecteer onder ‘Betaalmethode toevoegen’ de betaalmethode die je wilt toevoegen.
  4. Volg de instructies.
  5. De nieuwe betaalmethode wordt toegevoegd aan jouw Google-account.

Voor iOS zijn met je Apple ID de volgende betaalmethoden te gebruiken: iDEAL, creditcard, betaalpas, PayPal, Apple Pay, Store-tegoed opgebouwd door het inwisselen van cadeaubonnen of door het verhogen van je Apple ID-saldo. Bij sommige apparaten en abonnementen kun je aankopen laten factureren via jouw mobiele provider. Deelnemende providers in Nederland zijn: KPN, Telfort, T-Mobile en Vodafone.


Een betaalmethode toevoegen aan je iPhone of iPad:
  1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op jouw naam.
  3. Tik op ‘Betaling en bezorging’. Je wordt mogelijk gevraagd in te loggen met jouw Apple ID.
  4. Tik op ‘Voeg betaalmethode toe’.
  5. De nieuwe betaalmethode wordt toegevoegd aan jouw Apple ID.
Waardoor is innerkidz een aanvulling op het onderwijs?

Ons schoolsysteem sluit onvoldoende aan op het potentieel dat elk kind met zich meedraagt. De prestatiedruk, standaard toetsen en het eenzijdig overbrengen van kennis dragen niet bij aan je talenten, verbeeldingskracht en creativiteit. Innerkidz biedt een nieuwe manier van leren zodat elk kind zijn eigen potentie tot bloei kan brengen. Er is alle ruimte om je eigen creaties te laten zien en jezelf te ontdekken. We investeren in het enthousiasme en de intrinsieke motivatie van kinderen, immers: wanneer een kind weten wil, leert het ook. Daarnaast richten we ons op de gezondheid en het geluk van elk kind door aandacht te geven aan emoties, fysieke activiteiten en ontspannende oefeningen en kinderen te leren over lichaam en geest. Dit reikt veel verder dan cognitief, formeel leren. 

Mijn kind zit al veel achter een scherm, hoe zien jullie dit?

Vroeg of laat wil elk kind graag spelletjes spelen, filmpjes kijken, foto’s delen en berichtjes sturen op mobiel of tablet. Het is de uitdaging van iedere ouder om ervoor te zorgen dat je kind minder achter het scherm zit. Daarom stimuleren wij kinderen om te bewegen, creatief bezig te zijn, samen te werken en naar buiten te gaan. Ook bevordert innerkidz de geestelijke en lichamelijke gezondheid door kinderen te leren over de samenhang tussen lijf, hart, gedachten, emoties, rust en ontspanning bij jezelf en de ander. Leerzaam én gezond dus. Bovendien vind je elke week een spelletje in de app om samen met je kind te doen offline. Heerlijk om te onthaasten en geweldig voor je kind om tijd met elkaar door te brengen. Zo wordt het scherm een stuk minder belangrijk.

Hoe kan ik mijn kind het beste begeleiden?

Het platform kent een ontwikkelingstool voor kinderen die inzichten geeft in de ontwikkeling van je kind op verschillende niveaus. Het kan als praatstuk tussen jou en je kind dienen om zo informatie omhoog te halen die anders onderbelicht was gebleven. Zo kom je o.a. meer te weten over de veiligheid, gevoelens, weerbaarheid en het zelfvertrouwen van je kind. Laat je kind zoveel mogelijk zelfstandig ontdekken en help waar nodig. Door nabij te zijn en je kind tegelijkertijd de vrijheid te geven om eigen verantwoordelijkheid te nemen, kan je kind vrij verbonden zijn. Met jou, met zichzelf en de mensen om zich heen.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Bekijk onze algemene voorwaarden. Wil je meer weten over privacy of heb je nog andere vragen? Bekijk onze privacyverklaringveelgestelde vragen of neem contact met ons op via het contactformulier

Kies je abonnement voor meer (leer)plezier

en draag je steentje bij aan het goede doel

Laat je kind stralen

Voelen dat je ertoe doet, kinderen helpen die het moeilijk hebben en je mooiste creaties extra in de spotlight…welk kind wil dat nou niet? Geef je kind meer zelfvertrouwen en een stevig fundament voor de toekomst. Je steunt ook nog het goede doel!

Klik op één van de knoppen en bestel je upgrade in de Store.

gelukkige kinderen bij innerkidz

voorwaarden | privacy | cookies |  © 2020 innerkidz