Hoe werkt de innerkidz app?

Mijn naam is Myra en ik ben er voor jou. Binnen innerkidz help ik kinderen om zich fijner en gelukkig te voelen. Voor als je niet lekker in je vel zit. Of wanneer je bijvoorbeeld moeite hebt met concentreren of je gevoelens. Op de app vind je van alles dat jou gaat helpen. En een heleboel leuke dingen om te doen. Alleen of samen met anderen. Wil je weten hoe de app jou kan helpen en wat je allemaal kunt doen? Lees dan snel verder en kom ook bij de gezelligste app van Nederland. Ik zie je daar! 

oprichter innerkidz

In de app vind je iedere week een boodschap voor jou. Die zorgt voor positieve energie en meer zelfvertrouwen. Soms helpt de boodschap je met je emoties of om te ontspannen. Ook kun je jouw ontwikkeling volgen. Zo weet je precies waar je aan kunt werken of waar je nog hulp bij nodig hebt!

laat je talenten zien bij innerkidz

Laat jezelf en je talenten zien!

Iedere week kun je ervaringen van kidz zien. Je ziet al hun tekeningen, tips, verhalen en oplossingen die zij hebben gemaakt over de boodschap en de opdracht (zie geel) van de week ervoor. 

Leer nieuwe dingen op een leuke manier!

Je krijgt steeds een opdracht voor jou om mee aan de slag te gaan. Soms ga je knutselen. Of je gaat naar buiten. Er staan tips bij voor op school of thuis. Zo heb je niet alleen heel veel plezier, je leert er ook nog een boel van!

spelend leren bij innerkidz
ouder kind spel bij innerkidz

Daag papa of mama uit in een grappig spel!

Wekelijks krijg je een spel. Deze kun je samen met je vader of moeder doen. Jij krijgt informatie via je eigen account en via de ouder-app krijgt papa/mama ook informatie. Jullie weten van elkaar niet wat je hebt gekregen, dus hou het voor elkaar geheim. Dat wordt dikke pret!

Deel je mooiste creaties met anderen!

Iedere week kun je jouw creaties en ervaringen insturen. Kies een onderwerp zoals pesten, onzekerheid, vriendschap of familie en stuur je idee in. Je kunt ook je ervaringen delen over de boodschap of de opdracht. Vertel erover of maak een tekening. Zo help je elkaar!

creaties delen bij innerkidz
online vriendjes bij innerkidz

Ontmoet kinderen uit heel Nederland!

Je kunt andere kinderen laten weten wat je van hun ideeën, tips en tekeningen vindt. Je kunt namelijk likes geven! Ook kun je online vriendjes worden met andere kinderen en chatten met elkaar in een veilige omgeving.

Bekijk hoeveel geld we samen sparen voor het goede doel!

Je kunt een eigen profiel aanmaken en profielen van andere kinderen zien. Daarin vertel je over jezelf, je hobby’s en wat je belangrijk vindt. Zo kun je kinderen leren kennen die dezelfde dingen leuk vinden als jij. Een deel van het geld voor de app gaat naar een goed doel. Op die manier helpen we samen nog meer kinderen op weg naar een gelukkig leven!

gelukkige kinderen bij innerkidz