Bestel innerkidz en ontdek de voordelen!

✔︎   veilig, leerzaam en verbindend
✔︎   ontwikkelen op verschillende niveaus
✔︎   voortgang van je kind volgen via het ouderaccount
✔︎   samen het goede doel steunen voor een betere wereld
✔︎   52 weken per jaar inspiratie om de band met je kind te versterken

Kies het abonnement dat bij je past

INNERKIDZ JAAR

  • meeste voordelige keuze
  • gratis toegang tot 4 weken terug

€ 5,99 per maand

INNERKIDZ HALFJAAR 

  • flexibel en voordelig
  • gratis toegang tot 4 weken terug

€ 7,99 per maand

INNERKIDZ MAAND 

  • flexibel abonnement
  • gratis toegang tot 4 weken terug

€ 9,99 per maand

Familiekorting

Heb je meerdere kinderen die willen meedoen? Bij innerkidz krijg je familiekorting:

2 kinderen = €1 korting per kind/per maand
3 kinderen = €2 korting per kind/per maand
4 kinderen = €3 korting per kind/per maand

Heb je nog vragen? 

Klik hieronder op de vraag voor het antwoord. Of bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor welke leeftijd is innerkidz?

Het platform is zo opgebouwd dat kinderen vanaf 8 jaar er goed mee kunnen werken. Vanaf deze leeftijd kunnen kinderen voldoende zelf reflecteren op hun eigen gevoelens, gedachtes en gedragingen waardoor de opdrachten, oefeningen en tips goed te volgen zijn. Is je kind jonger en wilt hij graag aansluiten? Geen probleem! Houd er dan wel rekening mee dat er meer begeleiding nodig kan zijn bij de tools die we aanreiken. De maximale leeftijd binnen de app is 14 jaar.

Wat is het doel van innerkidz?

Binnen het ontwikkelplatform helpen wij kinderen groeien door ze in contact te brengen met hun eigen innerlijke wijsheid. Met ondersteuning en aanmoediging vanuit de omgeving willen we kinderen deze eigenheid laten ervaren en helpen inzetten. Door kinderen uit te dagen op verschillende niveaus, werken ze aan een stevig sociaal-emotioneel fundament waardoor schoolprestaties verbeteren en kinderen ontspannen, succesvol en gelukkig kunnen zijn. Onze aanpak is daarin coachend van aard, wat een krachtig middel is voor blijvende groei en verandering. Het bereiken van balans, levenskracht, zelfvertrouwen, vrijheid en verbondenheid zijn de resultaten die wij nastreven. Het contact met andere kinderen geeft extra steun en vertrouwen bij de uitdagingen die kinderen ervaren in hun ontwikkeling.

Is innerkidz wel veilig?

Binnen innerkidz vinden wij veiligheid heel belangrijk. Er is altijd toestemming nodig van jou als ouder voordat content van je kind wordt gedeeld op het platform. Via het ouderaccount kun je meekijken en volgen wat je kind doet. Ook de berichten die verstuurd en ontvangen worden via chat zijn daar in te zien. Innerkidz is vrij van advertenties en reclame en iedere gebruiker van het platform wordt gevraagd zich te houden aan onze regels en weetjes die te vinden zijn in de app. We raden aan met je kind vooraf in gesprek te gaan om deze door te nemen zodat je kind begrijpt wat je wel en beter niet kunt delen via het platform. Zo is innerkidz een fijne en veilige plek voor iedereen.

Waar kan ik innerkidz bestellen?

Innerkidz bestel je eenvoudig via de Apple Store en Google Play Store via je mobiel, iPad of Android tablet. Klik onderaan deze pagina op de icoontjes van Apple of Google om innerkidz direct te bestellen. 

Hoe krijg ik toegang tot innerkidz?

Wanneer je de innerkidz app hebt gedownload op je mobiel of tablet, kun je jou en je kind eenvoudig aanmelden. Zodra je lid bent, ontvang je per mail je inloggegevens voor je ouderaccount. Je kind bedenkt een eigen inlognaam om in te loggen op zijn/haar account. Zo kunnen jij en je kind snel en simpel gebruik maken van innerkidz.

Waarin biedt innerkidz een aanvulling op het schoolsysteem?

Ons schoolsysteem sluit niet aan op het potentieel dat elk kind met zich meedraagt. De prestatiedruk, standaard toetsen en het eenzijdig overbrengen van kennis dragen niet bij aan je talenten, verbeeldingskracht en creativiteit. Innerkidz biedt een nieuwe manier van leren zodat elk kind zijn eigen potentie tot bloei kan brengen. Er is alle ruimte om je eigen creaties te laten zien en jezelf te ontdekken. We investeren in het enthousiasme en de intrinsieke motivatie van kinderen, immers: wanneer een kind weten wil, leert het ook. Daarnaast richten we ons op de gezondheid en het geluk van elk kind door aandacht te geven aan emoties, fysieke activiteiten en ontspannende oefeningen en kinderen te leren over lichaam en geest. Dit reikt veel verder dan cognitief, formeel leren. 

Mijn kind zit al veel achter een scherm, hoe zien jullie dit?

Vroeg of laat wil elk kind graag spelletjes spelen, filmpjes kijken, foto’s delen en berichtjes sturen op mobiel of tablet. Het is de uitdaging van iedere ouder om ervoor te zorgen dat je kind minder achter het scherm zit. Daarom stimuleren wij kinderen om te bewegen, creatief bezig te zijn, samen te werken en naar buiten te gaan. Ook bevordert innerkidz de geestelijke en lichamelijke gezondheid door kinderen te leren over de samenhang tussen lijf, hart, gedachten, emoties, rust en ontspanning bij jezelf en de ander. Leerzaam én gezond dus. Bovendien vind je elke week een spelletje in de app om samen met je kind te doen. Heerlijk om te onthaasten en geweldig voor je kind om tijd met elkaar door te brengen. Zo wordt het scherm een stuk minder belangrijk.

Welke rol heb ik als ouder binnen het platform?

Wij hebben een diep vertrouwen in het potentieel van ieder kind. Maar je kind kan het niet helemaal alleen. Jouw hulp en aanmoediging zijn belangrijk om kleine en grote stappen te kunnen zetten in zijn ontwikkeling. Als een kind het gevoel heeft dat zijn ouders achter hem staan met alle liefde en veiligheid, dan geeft dat het zelfvertrouwen dat nodig is om de wereld in te kunnen. 

Hoe kan ik mijn kind het beste begeleiden?

Het platform kent een ontwikkelingstool voor kinderen die inzichten geeft in de ontwikkeling van je kind op verschillende niveaus. Het kan als praatstuk tussen jou en je kind dienen om zo informatie omhoog te halen die anders onderbelicht was gebleven. Zo kom je o.a. meer te weten over de veiligheid, gevoelens, weerbaarheid en het zelfvertrouwen van je kind. Laat je kind zoveel mogelijk zelfstandig ontdekken en help waar nodig. Door nabij te zijn en je kind tegelijkertijd de vrijheid te geven om eigen verantwoordelijkheid te nemen, kan je kind vrij verbonden zijn. Met jou, met zichzelf en de mensen om zich heen.

Hoe werken de abonnementen?

De abonnementen van innerkidz hebben een doorlopend lidmaatschap. De betaling van het innerkidz halfjaar- en jaarabonnement wordt in één keer afgeschreven. Na de contractperiode kun je via je ouderaccount opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Het maanabonnement wordt maandelijks verlengd en is daardoor ook maandelijks opzegbaar.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Bekijk onze algemene voorwaarden. Wil je meer weten over privacy of heb je nog andere vragen? Bekijk onze privacyverklaring, veelgestelde vragen of neem contact met ons op via het contactformulier

Voorbeeld abonnementen 

familiekorting innerkidz jaar

2 kinderen: €4,99 per kind per maand
TOTAAL:    €9,98 per maand
Totaal per jaar €119,76

3 kinderen: €3,99 per kind per maand
TOTAAL:    €11,97 per maand
Totaal per jaar €143,64

familiekorting innerkidz halfjaar

2 kinderen: €6,99 per kind per maand
TOTAAL:    €13,98 per maand
Totaal per jaar €167,76

3 kinderen: €5,99 per kind per maand
TOTAAL:    €17,97 per maand
Totaal per jaar €215,64

familiekorting innerkidz maand

2 kinderen: €8,99 per kind per maand
TOTAAL:    €17,98 per maand
Totaal per jaar €215,76

3 kinderen: €7,99 per kind per maand
TOTAAL:    €23,97 per maand
Totaal per jaar €287,64

Bestel innerkidz voor jou en je kind en start vandaag nog!

gelukkige kinderen bij innerkidz