Innerkidz is ontstaan vanuit de zoektocht naar mijn eigen innerlijke kracht

Ik ben Myra Bolck, kindercoach en moeder van twee prachtige kinderen.

Als mens voel ik me betrokken bij anderen en in het bijzonder bij kinderen. Deze verbondenheid en mijn ondernemende instelling brachten me naar het buitenland. Met groot plezier heb ik daar een aantal jaren gewerkt met kinderen van verschillende leeftijden en nationaliteiten. Het organiseren van (knutsel)activiteiten, themadagen en uitstapjes gaven mij grote voldoening en een ervaring om nooit te vergeten.

Eenmaal terug in Nederland kwam ik terecht in het bedrijfsleven waar ik jarenlang werkzaam ben geweest. Gaandeweg besefte ik steeds meer dat mijn kwaliteiten niet voldoende tot zijn recht kwamen. Er ontstond een innerlijke onrust die me aanspoorde op zoek te gaan naar mezelf. Ik ontdekte hoe belangrijk het is om in contact te staan met jezelf, te luisteren naar je hart en daarop te vertrouwen. Mijn zoektocht eindigde waar het ooit allemaal is begonnen: bij de kinderen!

innerlijke kind, innerkidz

Een andere bijzondere ontdekking deed ik bij de geboorte van onze zoon (2007) en dochter (2010). Zij lieten mij kennismaken met de kracht van onvoorwaardelijke liefde. Dit zorgt ervoor dat je als ouder het beste wil voor je kind onder alle omstandigheden. Tegelijkertijd maakt het je kwetsbaar en soms onzeker. Er is moed voor nodig om kwetsbaar te durven zijn en jezelf te laten zien gewoon zoals je bent. Dit is wat mijn kinderen me steeds weer laten zien in hun wijze spiegeltjes.

Dat is wat ik op mijn beurt ieder kind wil laten ervaren: je mag jezelf zijn. Je mag leren ontdekken op je eigen wijze zodat je kan stralen vanuit je hart.

liefdevol bevlogen daadkrachtig gevoelig inspireren harmonie creatief stralen rechtvaardigheid sociaal verbinden humor zelfstandig samen intuïtief eerlijk zijn leergierig onvoorwaardelijke liefde schrijven doorzetter vertrouwen enthousiast luisteren zacht betrokken secuur gedreven ondernemend

Theorie en praktijk

Ik heb de erkende Post-HBO opleiding tot Kindercoach gevolgd bij BGL en partners. Ook volgde ik het basisjaar van de opleiding tot Holistisch Kindertherapeut bij het Nieuwetijdscentrum in Maarssen. Door me steeds verder te bekwamen middels nascholing en verdieping kan ik kinderen en hun ouders nog beter begeleiden. Zo verbreed ik mijn kennis, vaardigheden en verfijn ik het belangrijkste instrument in de coaching: mezelf.

Binnen innerkidz bied ik kinderen een veilige plek waar ze zich gehoord, begrepen en gesteund voelen. Van daaruit werk ik met kinderen aan hun zelfvertrouwen, zelfbeeld en weerbaarheid en leer ze beter om te gaan met emoties als angst, boosheid en verdriet. Hun liefdevolle ouders ondersteun ik graag in het doorvoeren van positieve veranderingen voor meer rust en harmonie in het gezin. Op deze manier help ik ouders en kinderen te leven in verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen.