Onze visie

Kinderen leren en leven het beste vanuit de eigen wijsheid!
Bij innerkidz hebben wij een diep vertrouwen in het potentieel van ieder kind. Wanneer kinderen hun eigen vermogens ontdekken, ontplooien en inzetten met hulp van hun omgeving, bouwen ze aan een stevig fundament en een toekomst vol mogelijkheden.

Onze missie

Een wereld vol gelukkige kinderen!
Wij willen dat kinderen zich gehoord, gezien en begrepen voelen. Dit bereiken we door ieder kind een podium te geven om eigen ideeën, interesses en talenten te delen met anderen. Innerkidz daagt kinderen uit het beste uit zichzelf te halen en biedt ouders inzichten die verlichting en houvast geven bij het opvoeden. Door toegankelijke mogelijkheden kunnen kinderen met elkaar verbinden, elkaar inspireren, van elkaar leren en op die manier bijdragen aan persoonlijk geluk en het geluk van een ander.

innerkidz en het goede doel

Het goede doel

Wil je weten wat innerkidz en Het vergeten kind met elkaar gemeen hebben? Lees over onze gezamenlijke bijdrage aan een betere wereld vol gelukkige kinderen.

MEER OVER HET GOEDE DOEL
kinderen van het innerkidz superteam

Het superteam

Innerkidz is voor en door kinderen. Daarom zijn kinderen vanaf het begin nauw betrokken geweest bij de opbouw van het platform. Leer hier alle superkidz kennen!

ONTMOET HET SUPERTEAM
achtergrond innerkidz

Achtergrond

Wie zijn de gezichten achter innerkidz? Ontdek wie wij zelf waren als kind, onze persoonlijke strubbelingen en de passie en drive die daaruit zijn voortgekomen.  

HET ONTSTAAN VAN INNERKIDZ
gelukkige kinderen bij innerkidz