INNERKIDZ: EEN PERSOONLIJKE REIS

Zoektocht naar mezelf

Lange tijd was ik op zoek naar innerlijke rust en vrijheid. Gedreven door angst en een sterke behoefte aan houvast, bleven patronen zich hardnekkig herhalen. Pas veel later werd me duidelijk dat ik als hooggevoelig kind al zocht naar mijn plek hier op aarde. Langs allerlei omwegen kwam ik terug waar het ooit allemaal is begonnen. Bij mezelf.

Het herontdekken van mijn kwaliteiten en verlangens was de eerste kennismaking met wie ik daadwerkelijk ben. De daaropvolgende ontmoeting met mijn innerlijk kind was een intense ervaring. De pijn en eenzaamheid die ik tegenkwam zette ik om in kracht. Het is juist dit deel van mezelf waarmee ik kan aansluiten bij de kinderen van deze tijd. 

kwaliteiten ontdekken bij innerkidz
kwaliteiten ontdekken bij innerkidz

Een droom in vervulling

Toen is innerkidz geboren. Vanuit een diep verlangen kinderen een stevig fundament mee te geven voor de toekomst. Om ze te leren over emoties, zelfvertrouwen, weerbaarheid, rust en ontspanning. En samen met ouders te werken aan meer balans in het gezin. Zo ontstond de praktijk voor coaching en therapie die in 2014 haar deuren opende.

Jarenlang vonden ouders en kinderen inspiratie bij innerkidz en de weg (terug) naar henzelf. Er werden kleine stapjes gezet naar groot geluk. Uitdagingen overwonnen en bergen verzet. Kinderen ontdekten hun innerlijke kracht en bijzondere talenten. En ouders leerden anders kijken en luisteren naar hun kind om zo een diepere verbinding aan te gaan.

Van doen naar Zijn

Geïnspireerd door de kinderen en ouders die mij een kijkje gaven in hun wereld, wilde ik dit groter uitdragen. Liefst door heel Nederland. Ik zocht het buiten mezelf en liep opnieuw vast. Daardoor heb ik diverse projecten, samenwerkingen en ideeën in rook zien opgaan. De weg die ik was ingeslagen, lag niet in lijn met het pad van mijn ziel. Ik moest nog dieper op zoek in mezelf naar antwoorden.

Toen deed ik een belangrijke ontdekking: het gaat niet om doen, maar om Zijn. Vanuit de verbinding met mijn ware essentie kan ik invoelen, aanvoelen en meevoelen. De bijzondere ontmoetingen met kinderen leerden me te vertrouwen op deze spirituele gaven. En in contact met ouders kwam ik erachter dat ik op deze manier ook veel kan betekenen voor de vergeten kinderen die in ons allen zitten.

De essentie van mijn begeleiding

Mijn eigen diepgaande ervaringen zet ik in om anderen te ondersteunen. Veel cliënten maken een langere tijd gebruik van mij als spiritueel begeleider. Om hun bewustzijn te verruimen of een bepaalde periode door te komen. Dit is altijd vrijwillig, zonder enige verplichting of verantwoordelijkheid. 

Door af te stemmen, in te voelen en te luisteren geef ik door wat jij nu nodig hebt. Dat kan een stukje bemoediging zijn, een boodschap van een overleden dierbare, een helende ontdekkking of een aards advies.

Ook toe aan helderheid? Ik ben er voor je! 

© 2023 innerkidz | KVK-nummer 70700273 | BTW-nummer NL858426936B01 | contact@innerkidz.nl