fbpx

De reis die innerkidz maakte tot nu toe

van coachingspraktijk naar ontwikkelplatform
kwaliteiten ontdekken bij innerkidz

Kinderen en ouders in balans

Innerkidz is ooit geboren uit een diep verlangen kinderen een stevig fundament mee te geven voor de toekomst. Om ze te leren over emoties, zelfvertrouwen, weerbaarheid, rust en ontspanning. En samen met ouders te werken aan meer balans in het gezin. Zo ontstond de praktijk voor coaching en therapie die in 2014 haar deuren opende. Jarenlang vonden ouders en kinderen inspiratie bij innerkidz en de weg (terug) naar henzelf. Er werden kleine stapjes gezet naar groot geluk. Uitdagingen overwonnen en bergen verzet. Kinderen ontdekten hun innerlijke kracht en bijzondere talenten. En ouders leerden anders kijken en luisteren naar hun kind om zo een diepere verbinding aan te gaan.

De gezichten achter innerkidz

levenslessen voor een levensmissie

Wat ik kinderen wil meegeven

Mijn weg naar volwassenheid zat vol met kuilen, obstakels en versperringen. De kwaliteiten die ik had als kind, waren veelal weggezakt. Het kostte me jaren om het deel van mezelf dat ik had achtergelaten, terug te vinden. Dit raakte het diepst van mijn kern: ik wil kinderen deze omweg zoveel mogelijk besparen en ze al jong laten ervaren wie ze zijn. Met die gedachte opende ik mijn eigen praktijk.

Talloze unieke oplossingen van de kinderen die ik ontmoette binnen innerkidz, hebben mij keer op keer geraakt. De eigen wijsheid van een kind is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Die moet behouden blijven en mag gezien worden. Minstens door heel Nederland!

Myra Bolck missie

Mijn bijdrage aan innerkidz

Binnen innerkidz zet ik mijn kennis en ervaringen in als moeder, coach en als mens. Je vindt er diverse methodieken en creatieve werkvormen terug maar ook ontdekkingen, ervaringen en ideeën van kinderen die mij een kijkje gaven in hun (binnen)wereld.

Specialismen Myra: kinder-, ouder- en gezinsbegeleiding, psycho-educatie, holistisch (kinder)therapie, systemisch werk, hoogsensitiviteit, scheidingsspecialist en moeder van 2.

Barry Moberts missie

Wat ik heb gemist op school

Als kind ben ik veel ontwikkeling misgelopen. Nu ik zelf kinderen heb, ben ik me dat nog meer gaan realiseren. Naast de liefdevolle opvoeding van mijn ouders en de cognitieve inslag op school, was het veel belangrijker geweest om te leren over zelfvertrouwen, je gevoel volgen en geloven in jezelf. Dat je niet alleen bent, iedereen zich wel eens rot voelt en je goed bent zoals je bent.

Het is mijn diepste wens om kinderen vanuit dat perspectief te zien groeien in hun ontwikkeling. Vanuit een stevig sociaal-emotioneel fundament ben ik ervan overtuigd dat schoolprestaties verbeteren en kinderen ontspannen, succesvol en gelukkig kunnen zijn.

Mijn bijdrage aan innerkidz

Binnen innerkidz kan ik mijn brede kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling inzetten om het platform een gedegen structuur te geven. Met liefde voor harmonie en verbinding hoop ik op een creatieve manier bij te kunnen dragen aan een wereld waar kinderen en ouders zich geholpen voelen bij hun ontwikkeling.


Specialismen Barry: holistisch coach
, ontwerp en vormgeving, hoogsensitiviteit, opleiding & training, vader van 3.

Positief bijdragen aan de wereld

We zochten naar een manier om kinderen te leren over het leven dat we elke dag ervaren en waar we soms moeite mee hebben. Waar kinderen op eigen kracht ontwikkelen en binnen verantwoorde kaders met elkaar verbinden. Een wereld waarin ook ouders weer kind worden en spelenderwijs de band met hun kind versterken. Zo kwamen we tot het ontwerp van deze online speeltuin. Een educatieve omgeving die rijk is aan mogelijkheden om geïnspireerd te raken, contact te maken en kennis op te bouwen. 

Zonder kinderen geen platform! Vanaf het allereerste begin zijn zij betrokken geweest
bij de ontwikkeling van de app. Trots zijn wij op hun eigenwijze bijdrage.
Nieuwsgierig naar deze kidz? Ontmoet het innerkidz superteam.

voorwaarden | privacy | cookies |  © 2020 innerkidz