The Art Of Calligraphy

innerkidz: een persoonlijke reis

innerkidz: mijn reis

Zoektocht
naar mezelf

Over mij

Als hooggevoelig kind was ik al op zoek naar mijn plek hier op aarde. Vooral naar een manier om mezelf in te passen in de hokjes en kaders die al zijn bedacht. Ik verstopte mijn gevoeligheid achter daadkracht, raakte verstrikt en belandde in een burn-out. Langs allerlei omwegen kwam ik uiteindelijk terug waar het ooit allemaal is begonnen. Bij mezelf.

Het herontdekken van mijn kwaliteiten en verlangens was de eerste kennismaking met wie ik daadwerkelijk ben. De daaropvolgende ontmoeting met mijn innerlijk kind was een intense ervaring. De pijn en eenzaamheid die ik tegenkwam zette ik om in kracht. Het is juist dit deel van mezelf waarmee ik kan aansluiten bij de kinderen van deze tijd.

Over innerkidz

Een droom in vervulling

Toen is innerkidz geboren. Vanuit een diep verlangen kinderen een stevig fundament mee te geven voor de toekomst. Om ze te leren over emoties, zelfvertrouwen, weerbaarheid, rust en ontspanning. En samen met ouders te werken aan meer balans in het gezin. Zo ontstond de praktijk voor coaching en therapie die in 2014 haar deuren opende.

superteam innerkidz
kwaliteiten ontdekken bij innerkidz

Jarenlang vonden ouders en kinderen inspiratie bij innerkidz en de weg (terug) naar henzelf. Er werden kleine stapjes gezet naar groot geluk. Uitdagingen overwonnen en bergen verzet. Kinderen ontdekten hun innerlijke kracht en bijzondere talenten. Ouders leerden anders kijken en luisteren naar hun kind om zo samen een diepere verbinding aan te gaan.

Levensles

Van doen naar Zijn

Geïnspireerd door de kinderen en ouders die mij een kijkje gaven in hun wereld, wilde ik dit groter uitdragen. Liefst door heel Nederland. Ik zocht het buiten mezelf en liep opnieuw vast. Daardoor heb ik diverse projecten, samenwerkingen en ideeën in rook zien opgaan. De weg die ik was ingeslagen, lag niet in lijn met het pad van mijn ziel. Ik moest nog dieper afdalen in mijn binnenste op zoek naar antwoorden.

Daar deed ik een belangrijke ontdekking: het gaat niet om doen, maar om Zijn. Vanuit de verbinding met mijn ware essentie kan ik invoelen, aanvoelen en meevoelen. De bijzondere ontmoetingen met kinderen leerden me te vertrouwen op deze intuïtieve gaven. In contact met ouders heb ik ervaren dat ik op deze manier ook veel kan betekenen voor de vergeten kinderen die in ons allen zitten. Vanaf dat moment ben ik gaan bewegen naar wat mijn ziel allang wist: buiten de gebaande paden mijn eigen unieke weg plaveien. Daar stroomt het.

De essentie

Al deze diepgaande ervaringen laten mij niet alleen precies zien waar ik moet zijn, ze lopen ook als rode draad door mijn begeleiding. Hierdoor deins ik nergens meer voor terug en kan ik jou of je kind moeiteloos ondersteunen. In contact met mij vind je een veilige plek om helemaal jezelf te kunnen zijn. Vanuit dit vertrekpunt help ik jouzelf en de (terugkerende) dynamieken in jouw leven beter te begrijpen.

Door af te stemmen, in te voelen en te luisteren geef ik door wat jij nu nodig hebt. Dat kan een stukje bemoediging zijn, een boodschap van een overleden dierbare, een helende ontdekking of een aards advies. Veel cliënten maken een langere tijd gebruik van mijn diensten. Om hun bewustzijn te verruimen of een bepaalde periode door te komen. Altijd vrijwillig, zonder enige verplichting of verantwoordelijkheid.

.

ik ben er voor je

Toe aan helderheid en houvast?

© 2014 – 2023 innerkidz | KVK-nummer 70700273 | BTW-nummer NL858426936B01 | contact@innerkidz.nl