Je bent niet alleen

Myra Bolck missie

Hoi, welkom bij innerkidz!

Mijn naam is Myra en ik ben er voor alle kinderen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Ik weet hoe het is om gepest te worden, je eenzaam te voelen en er niet bij te horen. Ook heb ik heel lang geworsteld met boze en verdrietige gevoelens en een hoofd dat uit elkaar klapte omdat het zo vol zat. Toen ik ontdekte hoe ik dit kon oplossen ging ik me veel beter voelen en dacht: dit wil ik kinderen ook leren!

Ik ben er voor jou!

Op weg

naar rust

Je kent het vast wel. Momenten waarop je niet lekker in je vel zit. Bijvoorbeeld omdat je ergens heel erg boos of verdrietig over bent, gepest wordt, het veel te druk is om je heen, je niet kunt stoppen met piekeren, je ouders gaan scheiden of omdat je iets ergs hebt meegemaakt. Misschien is er wel iets anders aan de hand waar je hulp bij kunt gebruiken. Van iemand die je kunt vertrouwen, waar jij je veilig bij voelt en waaraan je ALLES kunt vertellen. Ik ben zo iemand! Samen gaan we op zoek naar datgene waardoor jij je beter gaat voelen. Het is eigenlijk een ontdekkingstocht naar jezelf…ga je met me mee?

.

samen sterk

Wil je hulp of even  je hart luchten?

Laten we elkaar ontmoeten!
Dit kan bij jou thuis of door samen te bellen, chatten of videobellen.

Zo ontdek je wat jou gaat helpen…

 

© 2014 Р2023 innerkidz | KVK-nummer 70700273 | BTW-nummer NL858426936B01 | contact@innerkidz.nl