De kinderen van het innerkidz superteam

en hun eigenwijze ingevingen en doldwaze ideeën

Superkidz in the spotlight

Ongelofelijk trots zijn wij op de kinderen die vanaf het allereerste begin hebben geholpen het platform vorm te geven. Hun fantastische oplossingen en ideeën hebben wij stuk voor stuk aangehoord, afgewogen en meegenomen waar mogelijk. Tijdens dit proces werd nogmaals bevestigd waartoe kinderen allemaal in staat zijn. Hun tomeloze inzet en enthousiasme maakte het extra waardevol. Een dikke vette dankjewel aan Indy, Danae, Loes, Maud, Tijn, Anne, Eva, Jazz, Thijmen en Leanne. Met jullie scherpe inzichten hielden wij focus en raakten wij niet uit het oog waar het allemaal om gaat: een wereld vol gelukkige kinderen. Wij zijn jullie enorm dankbaar voor ieders bijdrage. Jullie zijn superkanjers!

kinderen van het innerkidz superteam

Ze stellen zich graag aan je voor

met hun eigen verhaal over innerkidz

Eva, 13 jaar

HUMORISTISCHE DOORZETTER

“Hoi ik ben Eva Schouten, ik ben 13 jaar en zit in de 2e van de middelbare school. Ik zit in het superkidz team omdat ik kinderen graag wil helpen met dingen die ze moeilijk vinden. Ik heb zelf ook nare dingen meegemaakt en daar heeft Myra en innerkidz mij heel erg mee geholpen. Dankzij Myra en innerkidz ben ik weer helemaal mezelf geworden. Ik hoop dat de innerkidz app jou ook gaat helpen zoals bij mij. Als je contact met iemand wil opnemen het innerkidz team staat altijd voor je klaar.”

“Ik vind het innerkidz superteam heel erg leuk. Omdat het super leuke, slimme en grappige kinderen zijn. Ze kunnen goed meedenken over ideeën voor innerkidz en ook goede tips geven. En ik denk dat als er geen innerkidz superteam was dat innerkidz ook niet zo leuk was geweest. Ik vind innerkidz super leuk omdat je kinderen kan helpen door dingen in te sturen. En je kan tekeningen, tips, verhalen, moppen en dat soort dingen insturen en deze kun je ook liken.”

Danae, 10 jaar

CREATIEVE DUIZENDPOOT

Thijmen, 10 jaar

MEEDENKENDE HELPER

“Toen ik 8 jaar was heb ik coaching gehad van Myra die mij hielp om rust in mijn hoofd te vinden. Dit heeft mij erg goed geholpen. Myra heeft mij gevraagd om deel te nemen in het innerkidz superteam en ik zei meteen ‘ja’. Ik vind het leuk om met het innerkidz superteam mee te denken. Het voorbereidingsboekje geeft beeld van de ontworpen app, waar ik aan mee heb mogen denken. Ik heb nieuwe kinderen ontmoet binnen het innerkidz superteam en dat is leuk. Ik hoop dat ik nog meer kinderen via de app kan helpen door het delen van goede tips en ervaringen. Ik ben trots dat we samen een goed doel hebben bedacht met het superteam, en hoop dat veel kinderen de app gaan gebruiken! Ga ik jou ontmoeten in de app?”

“Ik vind het innerkidz superteam heel leuk omdat wij kinderen helpen met problemen en het is fijn om anderen te helpen. Ook is het altijd heel gezellig. Kinderen kunnen in de app ook chatten met elkaar en dat is heel leuk. Ook krijgen kinderen opdrachten voor hun problemen.”

Tijn, 11 jaar

SOCIALE SPORTIEVELING

Jazz, 10 jaar

ENERGIEKE ENGEL

“Innerkidz helpt kinderen die gevoelig zijn en je komt in contact met kinderen die hetzelfde voelen als jou waardoor je je minder alleen voelt. Ik vind het heel leuk om onderdeel te zijn van het superteam, omdat we samen een app op hebben gericht die kinderen steun geeft als ze dat nodig hebben.”

“Innerkidz heeft een behulpzame app gemaakt waar ik aan mee mocht denken. Ik ben blij en trots op Myra en het superteam dat we dit samen hebben gemaakt. Het boekje vooraf heeft mij inspiratie gegeven over innerkidz. Innerkidz helpt kinderen elkaar ontmoeten. We geven elkaar tips en tops via de app en daar leren we van en je leert elkaar begrijpen. Als je een idee of vraag hebt kan je die stellen via de app zoals ‘hoe je in een drukke omgeving rust en veiligheid kan vinden’ . Ik hoop dat we het samen gezellig hebben in de app en elkaar kunnen helpen om te groeien. Ik ben blij met iedereen die eraan mee doet!”

Leanne, 8 jaar

VROLIJKE CREATIEVELING

Anne, 11 jaar

LACHENDE LIEVERD

“Ik vind het innerkidz superteam leuk omdat wij de app mooier en beter maken en ik het heel goed met de andere superteam-leden kan vinden. Ik heb met de app geholpen aan het idee om met elkaar een spelletje te kunnen spelen. Zo kan ik ook een beetje via deze app anderen helpen en dat doe ik graag!!!”

“In het superteam lachen we veel en kunnen we alles zeggen wat we willen. Het is heel erg fijn om al je ideeën te kunnen vertellen en sommigen daarvan zijn nu te vinden op de app! Ook het innerkidz boekje was handig, zo kreeg ik meteen al een goed beeld van wat innerkidz is. De app helpt je met emoties, je leert nieuwe kinderen kennen en het helpt je enorm. Je kan ook je voortgang zien om te kijken of het beter of slechter gaat en dan ga je er iets mee doen.”

Indy, 13 jaar

KRACHTIGE VERBINDER

voorwaarden | privacy | cookies |  © 2020 innerkidz