Superkidz in the spotlight

Enorm trots zijn wij op de 10 kinderen die vanaf het allereerste begin hebben geholpen het platform vorm te geven. Hun fantastische oplossingen en ideeën hebben wij stuk voor stuk aangehoord, afgewogen en meegenomen waar mogelijk. Tijdens dit ontwikkelproces werd nogmaals bevestigend waar kinderen allemaal toe in staat zijn. Hun tomeloze inzet en enthousiasme maakte dit proces alleen maar waardevoller. Een dikke vette dankjewel aan Indy, Danae, Loes, Maud, Tijn, Anne, Eva, Jazz, Thijmen en Leanne. Met jullie scherpe inzichten hielden wij focus en raakten wij niet uit het oog waar het allemaal om gaat: een wereld vol gelukkige kinderen. Wij en de kinderen op de app zijn jullie enorm dankbaar voor jullie bijdrage. Jullie zijn superkanjers!

kinderen van het innerkidz superteam
jongetje uit het innerkidz superteam

indy, 13 jaar
sociale verbinder

“In het superteam was het heel erg leuk! We hebben veel gelachen en konden alles zeggen wat we wilden. Het was heel erg fijn om al je ideeën te kunnen vertellen en sommigen daarvan zijn nu te vinden op de app! Ook het innerkidz boekje was handig, zo kreeg ik meteen al een goed beeld van wat innerkidz is. De app helpt je met emoties, je leert nieuwe kinderen kennen en het helpt je enorm. Je kan ook je voortgang zien om te kijken of het beter of slechter gaat en dan ga je er iets mee doen.”

“Ik vind het innerkidz superteam heel erg leuk. Omdat het super leuke, slimme en grappige kinderen zijn. Ze kunnen goed meedenken over ideeën voor innerkidz en ook goede tips geven. En ik denk dat als er geen innerkidz superteam was dat innerkidz ook niet zo leuk was geweest. Ik vind innerkidz super leuk omdat je kinderen kan helpen door dingen in te sturen. En je kan tekeningen, tips, verhalen, moppen en dat soort dingen insturen en deze kun je ook liken.”

meisje uit het innerkidz superteam

Danae, 10 jaar
creatieve duizendpoot