Innerkidz is voor en door kinderen…juist nu!

Door het sluiten van de basisscholen raakten kinderen vaker geïsoleerd doordat zij hun vriendjes en vriendinnetjes minder kunnen zien. Het Vergeten Kind maakt zich HART voor deze kinderen. Wij ook!  Bij innerkidz kan jouw kind contact maken met leeftijdsgenootjes en hulp vinden bij de uitdagingen in deze tijd. Samen creatief bezig zijn en dit delen met anderen. Jezelf zijn, je talenten laten zien en samen ontwikkelen. Bekijk het filmpje en ontdek wat innerkidz kan betekenen voor jouw kind.

Innerkidz babbelz: leuk en goudeerlijk!

Danae van 10 jaar: “Ouders kunnen ook leren om beter voor zichzelf op te komen”. Kinderen hebben een eigen innerlijke wijsheid waar wij volwassenen nog veel van kunnen leren. Daarom maakten wij innerkidz babbelz! Deze kidz zijn puur, doortastend en goudeerlijk. Ze nemen je mee in hun wereld en vertellen over ouderschap, betrokkenheid en zelfvertrouwen. Bekijk de video en ontdek wat er allemaal omgaat in een kinderbrein. Hier kunnen wij nooit genoeg van krijgen!

Een boodschap voor vergeten kinderen

Toen we de innerkidz app bedachten wisten we één ding zeker: de cirkel is pas rond als we zoveel mogelijk kinderen kunnen bereiken. Ook de 100.000 kinderen in Nederland die zich vergeten voelen. Omdat ze verwaarloosd of mishandeld zijn. En dus steunen wij Het Vergeten Kind. We hebben eenzelfde soort missie: een positief verschil maken in het leven van kinderen. Mooi om te zien dat juist kinderen deze missie onderstrepen. Bekijk hun  liefdevolle boodschap voor de vergeten kinderen.

voorwaarden | privacy | cookies |  © 2020 innerkidz