Hoe helpt innerkidz jou en je kind?

spelenderwijs ontwikkelen in je eigen tijd en tempo
innerkidz helpt kinderen die vastlopen

Steeds meer kinderen lopen vast

Ze vallen buiten de boot, hebben leerproblemen, zijn overprikkeld, knappen af op het systeem of passen niet binnen de bekende diagnoses of behandelmethoden. De overvolle klassen ondermijnen de extra aandacht die kinderen nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Sommige kinderen voelen zich zo weinig erkend en gezien dat ze in de war raken. Dit raakt ons en jou als ouder. Daarom is er innerkidz. Om tegemoet te komen aan de behoefte en vraag van kinderen en ouders in deze tijd en het gat te dichten tussen school en hulpverlening. 

Wat bieden wij je kind?

samen leren over hoofd, hart, lichaam en emoties

Ieder kind (terug) in zijn kracht

Innerkidz ondersteunt en stimuleert kinderen in hun totale ontwikkeling in samenwerking met ouders. Je kind leert over dingen die op school niet aan bod komen zoals: Wie ben ik? Wat vind ik belangrijk? Waar hou ik van? Door intuïtieve opdrachten, mindfulness, creatieve activiteiten en actiegerichte oefeningen wordt het bewustzijnsvermogen geprikkeld en werkt je kind aan zijn eigen invloed op geluk. In contact met andere kinderen vindt je kind hulp bij wederzijdse uitdagingen zoals pesten, stress, eenzaamheid, scheiding, (faal)angst, onzekerheid en verdriet. Zo leren kinderen van en met elkaar.

jongetje ontdekt talent bij innerkidz
spelend leren bij innerkidz

Spelend leren

Plezier maken is de basis van leren. Daarom stimuleren we kinderen om te bewegen, creatief bezig te zijn, samen te werken en naar buiten te gaan. Ook bevordert innerkidz de geestelijke en lichamelijke gezondheid door kinderen te leren over de samenhang tussen lijf, hart, gedachten, emoties, rust en ontspanning bij jezelf en de ander. Deze sociale leeromgeving waarin ontwikkeling en plezier samenkomen, biedt een gevarieerde aanvulling op de vrijetijdsbesteding van kinderen. 

ouderaccount bij innerkidz

Volg de ontwikkeling

Via het ouderaccount kun je meekijken hoe je kind zich ontwikkelt en de voortgang volgen. Elke maand doe je samen een check up: Waar staat je kind nu? Wat is er veranderd? Waar is extra aandacht nodig? We geven je ondersteunende vragen en tips die je kunt gebruiken in gesprek met je kind. Op die manier blijf jij optimaal betrokken bij het ontwikkelproces van je kind. Door jouw onverdeelde aandacht voelt je kind zich gezien en gesteund. Een mooier cadeau kun je je kind niet geven!

Wat kun je verwachten als ouder?

ontspannen ouderschap in verbinding met je kind
innerkidz en ontspannen ouderschap

De herinneringen voor later maak je nu

De tijd die je samen hebt met je kind is kort. Het lijkt misschien ver weg, maar voor je het weet vliegt je spruit uit en sta je ‘m snikkend na te zwaaien. Wat wil jij je kind graag meegeven de wijde wereld in? Waarschijnlijk iets als liefde, kracht, zelfvertrouwen, evenwicht, geluk…zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hoe vul jij de rugzak van je kind met alles wat ie nodig heeft?

Met het jaarprogramma van innerkidz heb je wekelijks praktische tools in handen om je kind op weg te helpen naar een gelukkige toekomst. De uitdagende online omgeving is een educatieve speeltuin voor je kind en voor jou. Waar kinderen op eigen kracht ontwikkelen en binnen verantwoorde kaders met elkaar verbinden. Ouders spelenderwijs de band met hun kind versterken en verdiepen. Dit zorgt  voor een flinke portie dagelijks geluk. Zodat jullie beider rugzak goed gevuld is als je kind straks op eigen benen gaat staan.

“Ik heb zoveel geleerd. Ik weet nu beter wie ik zelf ben. En ik heb meer rust
in mijn hoofd. Ik kan nu beter omgaan met moeilijke dingen.”

Eva, 10 jaar

Download nú de gratis innerkidz app

en versterk de band met je kind

Zelfvertrouwen en plezier 

Met innerkidz wordt opgroeien één groot avontuur. Vriendjes maken, talenten ontwikkelen en je zelfvertrouwen een boost geven. In je eigen tijd en tempo, waar je maar wilt. Download de gratis app en stap in een wereld voor en door kinderen!

Klik op één van de knoppen en download eenvoudig in de Store. 

Nog niet overtuigd of meer weten? Lees de innerkidz wegwijzer.

gelukkige kinderen bij innerkidz

voorwaarden | privacy | cookies |  © 2020 innerkidz