Onze visie

Kinderen leren en leven het beste vanuit hun eigen wijsheid!
Bij innerkidz hebben wij een diep vertrouwen in het potentieel van ieder kind. Wanneer kinderen hun eigen vermogens ontdekken, ontplooien en inzetten met hulp van hun omgeving, bouwen ze aan een stevig fundament en een toekomst vol mogelijkheden.


Onze missie

Een wereld vol gelukkige kinderen!
Wij willen dat kinderen zich gehoord, gezien en begrepen voelen. Dit bereiken we door ieder kind een podium te geven om eigen ideeën, interesses en talenten te delen met anderen. Innerkidz daagt kinderen uit het beste uit zichzelf te halen en biedt ouders inzichten die verlichting en houvast geven bij het opvoeden. Door toegankelijke mogelijkheden kunnen kinderen met elkaar verbinden, elkaar inspireren, van elkaar leren en op die manier bijdragen aan persoonlijk geluk en het geluk van een ander.

innerkidz en het goede doel

Goede doel

Benieuwd wat innerkidz en Het vergeten kind met elkaar gemeen hebben? Kom alles te weten over onze gezamenlijke bijdrage aan een betere wereld vol gelukkige kinderen.

ontwikkeling en resultaat innerkidz

Superteam

Innerkidz is voor en door kinderen. Daarom zijn kinderen vanaf het allereerste begin nauw betrokken geweest bij de opbouw van het online platform. Leer alle superkidz kennen!

achtergrond innerkidz Myra en Barry

Achtergrond

Wie zijn de gezichten achter innerkidz? Ontdek wie wij zelf waren als kind, onze persoonlijke strubbelingen en gezamenlijke passie en drive die we hebben omgevormd tot een missie.

gelukkige kinderen bij innerkidz

voorwaarden | privacy | cookies |  © 2020 innerkidz